A váci Duna-part eddig is igazán emberközeli volt, most egy újabb elemmel bővül az oda látogatók szabadidő eltöltésének lehetőségei.

A Rotary Club Vác egyik kiemelt, önként vállalt feladatai közé tartozik a közösségi tereink fejlesztése. Az egyik ilyen vállalásuk, hogy kialakítsanak egy piknik parkot a váci Duna-parton. A tervek megvalósításához adománygyűjtő jótékonysági bált szerveztek, valamint cégek támogatását kérték, így már sikerült összegyűjteni a munkálatok megkezdéséhez szükséges összeget.

A mai napont megkezdődtek az első „kapavágások”, amely során alkalmassá teszik a terepet a kapcsolódó berendezési tárgyak beépítéséhez.

A munkálatok első ütemének átadására ezen a héten pénteken, 2019. június 21-én 16:00 órakor kerül sor a Duna-parti piknik parkban, a József Attila sétányon található erdős részen. Az eseményhez kapcsolódó Facebook oldalon további információkat lehet találni az átadóval kapcsolatban.

Sajnos az eddig összegyűjtött adományok nem fedezik teljes mértékben a költségeket, ezért kérik azokat (magánszemélyeket és cégeket egyaránt), akik szimpatizálnak a céljukkal, támogassák a terv megvalósulását. A csatlakozni kívánók jelentkezését az alábbi elérhetőségeken várják:

ROTARY CLUB VÁC, 2600 Vác, Piac u. 1.
E-mail cím: 
rotarypiknik@gmail.com
mobil: +36-20/967-0733, +36-30/690-6888

Borítókép: Váci Plázs Facebook oldal