Programok szeptember utolsó szombatjára

1. Szent Mihály napi családi programok Vácon

A Családok Éve programsorozat keretében kerül megrendezésre 2018. szeptember 29-én szombaton a Szent Mihály napi családi programok Vácon esemény. Az ingyenes családi és gyermek programokon reggel 9:00 órától várják az érdeklődőket a szervezők a Duna-parti sétányon a Zenepavilonnál.

Részletek

2. Tökvilág Fesztivál Zebegény 2018

2018. szeptember 29-én egész napos forgatag immáron a XI. Zebegényi Tökvilág Fesztiválon. Zebegényieknek, Zebegényen túliaknak, és mindazoknak, akiket érdekel, és akik részt szeretnének venni.

Az esemény Facebook oldala

3. Piros Lábos Fesztivál 2018 Szigetmonostor

Rengeteg izgalmas és tartalmas programmal várják a szervezők a PirosLábos Fesztiválra érkezőket. A szigetmonostoriak ismét megnyitják macskaköves Fő utcáik régi portáit 2018. szeptember 29-én.

Az esemény Facebook oldala

4. VI.TRIMEDIO VÁCI ÉJSZAKAI FUTÁS

A verseny jótékonysági, amelyen nevezési díjaddal másoknak segítesz, hogy könyebb legyen.

Az esemény Facebook oldala

5. Pincesori vigasság 2018 Visegrádon

A szervezők 2018. szeptember 29-én szombaton, 17 órakor várják az érdeklődőket a  PINCESORI VIGASSÁGRA, ahol az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is a borban keresik az igazságot!

Lesz borkóstoló és zsíros kenyér, rövid műsor, sok-sok zene, tánc és mulatság! A talpalávalóról a dunabogdányi fiatalok gondoskodnak. Mindenkit szeretettel várnak!

6. X. Váci Almás pite Sütő Verseny

Idén 10. alkalommal rendezik meg a Váci Almás pite Sütő Versenyt. Nevezni szeptember 29-én szombaton 15:00 óra és 16:00 óra között lehet az otthon készített finomságokkal, majd a zsűrizés után lehetőség van megkóstolni is a benevezett műveket.

Részletek