Programok a parton augusztusban

Bár úgy tűnhet, hogy lassan vége a nyárnak, még remek programok várnak mindenkire. Ezekből szedtünk össze egy csokorra valót, amiben reméljük mindenki talál magának valót.

1. Hello Szentendre vol/04 x Teddy Beach (aug. 4.)

Az elektronikus zene kedvelőit várják Szentendrén a Postás Stranra 14:00 órától. Az idén negyedik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen olyan fellépőkre mulathat a közönség, mint Rizkid, Marta Vendrey, Beki M
Low Contrast, B&E, Patonay .

Az esemény Facebook oldala

2. Családi nap Verőcén (aug. 11.)

Bár egy héttel korábbra tervezték, azért így is sikerült izgalmas programokat belesűríteni a napba a Verőcei Művelődési Ház szervezésében megrendezendő Caládi Napon. Lesz Hatha jóga, zenés átmozgató torna, a Magyar Népmeseszínház előadása, motorcsónakázási lehetőség gyerekeknek, kézműves foglalkozások, strandröplabda, Sárkányhajózás és este CHARLIE koncert.

Az esemény Facebook oldala

3. VI. Dunakanyar Sörfesztivál Vácon (aug. 17-20.)

Augusztus 17-20. között kerül megrendezésre a VI. Dunakanyar Sörfesztivál. A szervezők olyan fellépőkkel várják a különböző sörök mellett az érdeklődőket, mint Vastag Csabi, Radics Gigi, New Level Empire, Abba Slovakia, Dj Dominique, Dj Sterbinszky. A zárónap 20-ára esik, így kifejezetten időszerű lesz az eseményt lezáró tüzijáték!

Az esemény Facebook oldala

4. XV. Sződliget Veteránautós és Motoros Találkozó (aug. 25.)

Komoly hagyománya van már ennek a találkozónak, akik rajonganak a régi járművek iránt, azoknak kihagyhatatlan program. Az esemény teljesen ingyenes!

Az esemény Facebook oldala

5. VII. Nagymarosi Csípős Fesztivál (aug. 31.)

Nem annyira a parton, de a közvetlen közelében, a nagymarosi Főtéren kóstolhatják meg az ínyencek (és bátrak) az igazán csípős paprikákat. Hogy ne legyen annyira csípős, a szervezők szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket.

Az esemény Facebook oldala